2016.10.11 - Opa en oma dag
Afgelopen dinsdagmiddag was het op de Floris Radewijnszschool heel wat drukker dan op andere schooldagen. Ook de gemiddelde leeftijd week nogal af van het normale patroon. Dat kwam door het grote aantal bezoekers, die op de "opa en oma dag spelletjesmiddag " waren afgekomen. Er was een gezellige spelletjesmiddag voor opa’s en oma’s en kinderen georganiseerd.

Voor iedereen (kinderen, grootouders, ouders en leerkrachten) was het een geweldige middag. Je zag de opa’s en oma’s zichtbaar genieten van de kinderen en andersom. Op deze manier kregen ze een goede indruk van hoe het er tegenwoordig op de basisschool aan toe gaat.

Ook voor de innerlijke mens werd gezorgd. Groep 7 had heerlijke hapjes zoals o.a. appelflapjes en muffins gebakken dit met een heerlijke bak koffie of thee werd het echt een topmiddag. Als afsluiting werd er nog gezamenlijk gedanst waar ook velen opa`s en oma`s mee aan deden.